Lovise Angen Krogstad – manus, skuespill & sang

Sanger som behersker ulike sjangre og opptatt av improvisatorisk teater.

Hun har erfaring fra Forumteater ”Theatre of the oppressed”.

Lovise er utdannet psykolog og sosialantropolog med langt engasjement innen sosialpolitisk arbeid. Blant annet gjennom ”Health and Human Rights” og Amnesty. Hun har de siste par år skrevet tekster og låter som omhandler dype spørsmål i menneskets liv. Hun er opptatt av hvordan kunstneriske virkemidler kan brukes i formidling av sosialt rettighetsarbeid.

Lovise Angen Krogstad er opptatt av at maktmisbruk, åpent eller subtilt, forekommer i alle trossystemer. Ekstremisten, fanatikeren finner vi i alle leire.

Marius Holth – regi, komponist pianist & sang

Marius Holth er en artist, komponist og tekstforfatter med mange ansikter. Han er kjent for sanger fra sine tolkning av Jaques Brel og sine egne komponerte sanger i Rambing Tree.

Har jobbet med flere av Norges mest profilert produsenter og musikere blant annet Kim Bergseth, Paolo Vinccia, Hans Marthisen og Trond Lindheim.

Marius Holth har blant annet sunget i den internasjonale rockeoperaen Barcelona, produsert av Petter Anton Ness. Lidenskap for musikkdramatikk og underviser til daglig ved Statens teaterhøgskole i Oslo. Marius Holth arrangerer Stemmekraft sangkurs hvor mange sangere har funnet sin stemmekraft og personlige uttrykk.

Marianne Jørgensen – Regikonsulent

Skuespiller og sanger.
Hun har mye erfaring med musikkteater fra arbeid med kabareter og musikkteater både som utøver og som regissør.

Hun arbeider i krysningspunktet teater/musikk i Sæverud & Jørgensen productions, for eksempel med konsertforestillingen Flukt.

Hun har coachet flere artister gjennom deres kunstneriske prosesser.

Edvard Brune – lydprodusent

Edvard Brune er nyudannet lydprodusent med utdanning fra London.

Han har alltid hatt interesse for musikk og begynte i tidlig alder å spille klassisk piano. De senere år har han fått opp øynene for lydproduksjon. Jobber for tiden freelance som lyd og musikkprodusent, og involverer seg i så mange prosjekter han klarer for å opparbeide seg erfaring og bli kjent i musikkbransjen.

Edvard lar seg lett fascinere av hele prosessen rundt en produksjon, helt fra idé til ferdig produkt.